Νανοβιονικά προιόντα

H ακτινοβολία FIR ( Far Infrared Rays – Άπω Υπέρυθρες ακτίνες ) είναι μια μορφή θερμότητας που εκπέμπεται από τον ήλιο και όλους τους ζωντανούς οργανισμούς.

Η ακτινοβολία  αυτή (6-14μm) έχει ιδιαίτερες ευεργετικές ιδιότητες γιατί ενώ η απλή μορφή θερμότητας σταματά στην επιφάνεια του δέρματός μας, η θερμότητα των FIR ακτινών εισχωρεί βαθειά μέσα στο σώμα μας ( από 5-10 εκ.). Όταν δεχόμαστε το φως του ήλιου, μαζί με τις ευεργετικές του ακτίνες, σήμερα δυστυχώς, εισπράτουμε και τις βλαβερές.

Όση λοιπόν ακτινοβολία εκπέμπουμε, δυστυχώς χάνεται στο περιβάλον μας ή την “εισπράτει” αυτός που κάθεται πολύ κοντά μας . Η χειροθεραπεία που εφαρμόζεται εδώ και αιώνες στην Ιαπωνία και στην Κίνα, στηρίζεται ακριβώς στην ακτινοβολία αυτή η οποία εκπέμπεται από τα χέρια των θεραπευτών.

Τα προιόντα FIR+TECH καταφέρνουν να αντανακλούν και να επιστρέφουν στο σώμα μας τη θαυματουργή αυτή ενέργεια – chi .
Οι ευεργετικές ιδιότητες των FIR είναι γνωστές εδώ και δεκαετίες.

Παρ΄όλ΄αυτά όμως, κάθε μέρα υπάρχουν καί νέες μαρτυρίες από ανθρώπους που βοηθήθηκαν από τίς εφαρμογές , που εκμεταλεύονται τις  θαυματουργές αυτές ακτίνες.

Πρώτοι, Ιάπωνες επιστήμονες εφάρμοσαν τις δυνατότητες που προσφέρει η νανοτεχνολογία και χρησιμοποιώντας οξείδια και άνθρακα από φυσικά υλικά, κατάφεραν να δημιουργήσουν τα πρώτα υφάσματα με την ιδιότητα να μπορούν να αντανακλούν την συγκεκριμένη ακτινοβολία σε ποσοστό που φτάνει μέχρι και 90%. Συμπληρωματικά, επεξεργαζόμαστε τα υφάσματα που χρησιμοποιούμε στον αθλητισμό έτσι ώστε ενώ  εμποδίζουν τίς ευεργετικές ακτίνες να “αποδράσουν” από το σώμα μας, επιτρέπουν στον ιδρώτα να εξατμισθεί αφήνοντας το σώμα μας στεγνό και υγειες.

H ακτινοβολία FIR ( Far Infrared Rays – Άπω Υπέρυθρες ακτίνες ) είναι μια μορφή θερμότητας που εκπέμπεται από τον ήλιο και όλους τους ζωντανούς οργανισμούς.

 

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΩΝ FIR+TECH

tikΒελτίωση της μικροκυκλοφορίας του αίματος

tikΑποτοξινώνουν τον οργανισμό.

tikΒελτιώνουν τον μεταβολισμό.

tikΒελτίωση των επιδόσεων .

tikΠρόληψη της πρόωρης κόπωσης.

tikΤαχύτερη φάση προθέρμανσης

tikΒελτιωμένη ευεξία.

tikΙδανικά για την περίοδο της αποθεραπείας.

tikΜείωση των παλμών της καρδιάς

tikΜείωση του γαλακτικού οξέος του αίματος μετα από έντονη άσκηση.

tikΚάψιμο περιτού λίπους.

tikΒελτιώνουν θεαματικά την ισορροπία.

tikΜειώνουν το stress.

tikΕχουν αντιβακτηριδιακές ιδιότητες.

 

( Από έρευνα του Πανεπιστημίου Αθηνών )

Τα αποτελέσματα της έρευνας παρουσιάστηκαν στο Πανελλήνιο Συνέδριο Καθηγητών Φυσικής Αγωγής (ΠΕΠΦΑ) (Αθήνα, Μάιος ’07), καθώς και στο Β΄ Παγκόσμιο Συνέδριο Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού (Σπάρτη, Ιούνιος ’07). Επίσης δημοσιεύτηκε και στο επιστημονικό περιοδικό «Ιατρικά
Χρονικά».

Όλο το εύρος του φάσματος του φωτός παράγεται από τον ήλιο, από αυτό το φάσμα η συχνότητα από 0.75 έως 1000 micron είναι το υπέρυθρο φάσμα (infrared). To 80% του ηλιακού φωτός αποτελείται από υπέρυθρη ακτινοβολία.
Όπου υπάρχει φως υπάρχει θερμότητα, αλλά η υπέρυθρη ακτινοβολία δεν είναι απλά «θερμότητα», είναι η βασική ακτινοβολία που χρειάζονται οι ζωντανοί οργανισμοί για να ανανεώνουν την ροή του αίματος και να κατανέμουν ομοιόμορφα το οξυγόνο στο σώμα.

Η υπέρυθρη ακτινοβολία χωρίζεται σε τρία επίπεδα. Ο οργανισμός μας χρησιμοποιεί και τα τρία επίπεδα ακτινοβολίας για να συντηρηθεί. Συνεπώς η υπέρυθρη ακτινοβολία είναι ο φυσικός τρόπος θέρμανσης που είναι απαραίτητος για την ζωή. Σε σύγκριση με όλα τα είδη ενέργειας η υπέρυθρη ακτινοβολία είναι η ασφαλέστερη και πιο ευεργετική πηγή ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας.

Η υπέρυθρη ακτινοβολία απορροφάται από το σώμα και βοηθά στην διαδικασία ίασης, κρατάει την κυκλοφορία σε μια ισορροπία και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό στα κύτταρα. Κάθε ζωντανός οργανισμός απορροφά και εκπέμπει την ακτινοβολία αυτή. Η περισσότερη θερμότητα που εκπέμπει το ανθρώπινο σώμα είναι FIR από 8 έως 12 micron. Εκτεταμένες έρευνες έχουν δείξει ότι το εύρος από 6 έως 15 micron είναι ευεργετικό για το ανθρώπινο σώμα και είναι γνωστό ως ψυχολογική ενέργεια ή Βιο-γενετική ενέργεια.

 

ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΟΗΘΗΘΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ…

Οστεοαρθρίτιδα
Ρευματοειδή Αρθρίτιδα,
Καρπιαίο Σωλήνα
Διαβήτη (κρύα πόδια)
Ινομυαλγία
Νόσο του Lyme
Προστάτη
Σύνδρομο Raynaud
Έρπη
Κιρσώδη φλεβίτιδα
Κακή κυκλοφορία
Κακό μυϊκό τόνο
Κάτω οσφυαλγία
Πόνο στον ώμο
Θυλακίτιδα
Οσφυαλγία
Κράμπες στα πόδια
Κράμπες εμμηνόρροιας
Πόνους περιόδου
Πονοκεφάλους
Μυϊκούς σπασμούς
Αϋπνία
Συμφύσεις
Κατάγματα
Μυϊκή ένταση
Γαστροοισοφαγικά εντερικά προβλήματα